Saniye saniye hırsızlık anı ../..Video Haber

Havaların ısınması ve turizim sezonunun açılması ile birlikte ilçede başlayan hareketliliğe bağlı olarak hırsızlık olaylarıda artış göstermeye başladı.

Son günlerde şehir merkezinde birçok hırsızlık olayının yaşanması ile birlikte Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik vatandaşları bu konuda daha bilinçli olmaları konusunda uyarırken hırsızlık olaylarına karşı alınacak basit fakat etkili önlemlerden oluşan bilgilendirme broşürü dağıttırdı.

Son bir ay içerisinde iki ev soygunu önceki gün Kızılcahamam sucuklarının soyulmasının ardından Kızılcahamam’da meydana gelen hırsızlık olaylarına geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi.

İlçemiz esnaflarından Cep Telefonu ve aksesuarları satışı yapan Ayışığı İletişime  gelen İranlı aile kameralar önünde hırsızlık yapmaya kalkınca yakayı ele verdi.

Çocukları ve eşinin yanında cep telefonu aksesuarı çalan bayan kameralardan habersiz alacaklarını aldı ve işyerinden ayrılırken olayı fark eden küçük volkan durumu babasına haber verince yapılan hırsızlık ortaya çıktı .

İşte  saniye saniye hırsızlık anı.

 


hırsızlık yaparken kameraya böyle yakalandı
Yükleyen kizilcahamamhaber.