Sadi KORKMAZ Güvem Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Bir zamanlar Nahiye olan ve daha sona Köye dönüşen ilçemiz Güvem Mahallesinin eksik olan hizmetlerini tamamlamak ve köylülerine hizmet için yola çıkan Sadi KORKMAZ Kızılcahamam Habere açıklamalarda bulundu. 


Doğup büyüdüğü Güvem Mahallesi’ne hizmet etmek için aday olduğunu belirten KORKMAZ, mahalle sakinlerinden destek isteyerek şu ifadeleri kullandı: “Doğduğum, büyüdüğüm ve yıllardır yaşamaktan büyük mutluluk duyduğum Güvem Mahallemize aktif olarak hizmet etmek için muhtar adayı olduğumu açıklıyorum.


Siyasette olduğu gibi muhtarlık yarışında da yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Güvem'de inşallah, halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı ve muhtar olmayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum.
Kimseye ayrım yapmadan, herkese eşit şekilde Güvem'i daha modern, daha yaşanabilir bir hale getirmeyi vaat ediyorum. Enerjim, tecrübem, iyi insan ilişkilerim ile Güvem'e hizmet etmeye hazırım. Tüm köylülerimizden, dost ve akrabalarımızdan desteklerini bekliyorum.”dedi