Rektör Üniversite alanını çok beğendi.

Ankara Üniversitesi tarafından açılacak üniversite alanını görmek için üniversite yöneticileri Belediye Başkanı ve ilçe kaymakamı Taşdıvan Cafe Restaurantta sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıya Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemal Taluğ, rektör yardımcısı Prof.Dr. A.Argun KARACABEY, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal katıldı.

Taşdivan Cafede yapılan sabah kahvaltısının ardından okulun yapılacağı bölgede inceleme yapan heyete belediye başkanı Ünal üniversitenin yapılacağı alan ile ilgili bilgi verdi. İmam Hatip Lisesi karşısında TOKİ ye giderken sağ tarafta bulunan arazi üzerine yapılması planlanan okulun 2013 yılında tamamlanması ve eğitime başlaması hedefleniyor. Okulun yapılacağı alanın hemen yanında yüzme havuzu, karşısında spor salonu, ve önünde kirmir vadisi projesinin yapılacağı dile getirilirken bölgeyi çok beğenen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ başkandan burayı kimseye vermemesini ve korumasını istedi. Arazinin planlarını da isteyen rektör çalışmalara hemen başlayacaklarını dile getirdi.

 Daha sonra ilçemizde sessiz sedasız büyük işler başaran, aklınıza gelen bütün meyveleri Jeotermal enerji ile kurutan ve yurt içi ve yut dışından büyük talep alan tesisi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı,ve kurulan ürünlerin tadına bakan rektör işletmenin yaptığı ürünleri çok beğendiğini dile getirdi.