Peygamberimizin Doğumun 1448'nci yılı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Ardından İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından günün anlam ve önemini taşıyan konuşma yapıldı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşrif edişinin 1448’nci yıl dönümü sebebiyle, Kızılcahamam Müftülüğü tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi Haftası programı, Çam Otel Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Haftası programına; İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrakİlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, kamu kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İmam Hatip Ortaokulu'da bir program düzenledi

Akşam namazından sonra ise Kızılcahamam Belediyesi Toplantı ve Nikah Salonunda Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu tarafından bir program düzenlendi.

Öğrencilerin hazırladığı Peygamberimizi anma programı salonu dolduran Kızılcahamam'lılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.