Özel Kızılcahamam Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Kızılcahamam Akçay Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmete giren Özel Kızılcahamam Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışı gerçekleşti.

Özel Kızılcahamam Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği açılışına Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, açılışta yapmış olduğu konuşmada; “Bugün ilçemizde ‘Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ açılışını hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. İşletme sahibi Naciye Arslan Hanımefendiye, ailesine ve ilçemize yeni işyerlerinin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

Mehter takımının gösterisinden sonra İlçe Müftüsü Hasan Limon’un yaptığı açılış duasının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleşti.

Özel Kızılcahamam Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, implant, protez, kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi, ortodonti (tel tedavisi), pedodonti (çocuk diş tedavisi), periodontoloji (diş eti tedavisi) ve radyoloji (panoromik film çekimi) alanında nezih ve hijyen 2 klinik odası, 1 ameliyathane, 1 panoromik film odası, doktor odaları ve bekleme salonu ile hizmet veriyor.