Özdoğan ailesinin mutlu günü

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar ile Gülseren İlkbahar’ın kızları Esra İlkbahar, Ayten-Orhan Özdoğan çiftinin oğulları Kahraman Özdoğan ile Şahhane’de gerçekleşen düğünle dünya evine girdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâhın şahitliğini ise eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin, Trabzon 23. Dönem Milletvekili Kamalettin Göktaş ve Hüseyin Filiz ile birlikte 22 kişi nikâha şahitlik yaptı.

Ankara Şahhane’de gerçekleşen nikah törenine Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kızılcahamam Eski belediye Başkanlarından Esen Ali Sezen, Salih Öztürk, Kazan Ak Parti İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Ankara il başkan yardımcısı Tahir Taşkın, MHP il Genel meclis Üyesi Erdoğan Yıldırım MHP Yenimahalle ilçe Başkanı Eyüp Yılmaz, Çok sayıda davetlinin yer aldığı nikah töreninde imzalarını atarak yeni bir hayata ‘evet’ diyen çiçeği burnunda çifte Başkan Gökçek, Başbakan Erdoğan’ın en az üç çocuk tavsiyesini hatırlattı. Evlilik cüzdanını geline veren Gökçek, çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kahraman ve Esra Özdoğan çiftine Kızılcahamamhaber olarak mutluluklar diliyoruz.