Orhan ÖZTÜRK Yenice Mahallesi Muhtar Adayı

Kızılcahamam esnaflarından Aksofra Lokantasının sahibi Orhan Öztürk Yenice mahallesi muhtar adaylığını açıkladı. "Yenice Mahallesi’ne yeni bir nefes"  slogan ile yola çıkan Kızılcahamam‘ın köklü esnaflarından Orhan Öztürk Yenice Mahallesi’nde 30 senedir ikamet ettiğini belirterek aranıp da bulunamayan değil her zaman her yerde ulaşma imkanı olan mahallenin bütününü tanıdığı için kişiye göre değil insan odaklı hizmet anlayışıyla Yenice mahallesine yeni bir soluk olacağını belirtti.
Sürekli sahalarda olduğu için mahallenin genelini bildiğini dile getiren Orhan Öztürk sizin verdiğiniz yetki ve güvenle birlikte daha yaşanabilir bir Yenice mahallesi inşa etmek ve gereken sorun, ihtiyaç ve gereksinimleri ivedi şekilde hallederek huzurlu bir mahalle ortam oluşturmak için elimden geleni yapacağım.
Mahallemde resmi ve hususi konularda sorunları hızlı çözüme kavuşturup her daim içinizde olacağıma emin olabilirsiniz diyen Yenice Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Öztürk değerli hemşerilerimden destek ve teveccühlerini istiyorum" dedi.

Orhan Öztürk kimdir 
1969 yılında Yıldırım hacılar köyünde doğdu. 1988 yılından itibaren Kızılcahamam’da yaşamaktadır. 1995 yılından itibaren Yenice Mahallesi’nde ikamet etmektedir evli ve iki çocuk babası olan Öztürk 32 yıllık Ak Sofra Lokantasında esnaflık yapmakt