Önce annesine sonra kızına otomobil çarptı

Kızılcahamam'da meydana gelen trafik kazasında aynı caddede farklı saatlerde aynı gün iki trafik kazası meydana geldi.Meydana gelen trafik kazalarında önce anneye daha sonra kızına otomobil çarptı.

Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre evinde çöp dökmek için yolun karşısına geçmek isteyen Zekiye Güney park yerinden yola çıkmak isteyen otomobilin vurması sonucu başından yaralandı.Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırılan Zekiye Güney burada yapılan ilk tedavinin ardından Ankara Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Öğleden sonra ise yine aynı cadde bulunan Salon Vadinin önünde yolda yürüyen Kezban Çetin'e bayan bir sürücü çarptı.Olay yerine gelen 112 acil servis ekpleri ile Kızılcahamam devlet hastanesine sevk edilen Çetin'in kolunun  kırıldığı, vucudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi.  Kezban Çetin Kızılcahamam Devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Numune hastanesine sevk edildi.

Aynı gün farklı saatlerde aynı cadde üzerinde iki ayrı tarafik kazasında yaralanan Zekiye Güney ve Kezban çetin'in tedavileri sürüyor.