Ömür Dediğin, Kızılcahamam\'ı tanıtmaya devam ediyor

Geçtiğimiz aylarda ilçemiz Aşağı Hüyük Köyü’nde çekimleri yapılan TRT Haber “Ömür Dediğin” Programı 32.bölümün konuğu Kızılcahamam Aşağı Hüyük Köyü nüfusuna kayıtlı Emekli Kuran Kursu hocası Hilmi Menemen ve eşi Kamile Menemen birlikte  konuk oldu.

Belli bir yaşa gelmiş insanlarımızın hayat hikayelerinin, hatıralarının ve tecrübelerinin anlatıldığı “Ömür Dediğin” programına konuk olan, Kızılcahamam  ilçe halk kütüphanesinde kütüphaneci Rukiye Cantürk’ün anne ve babası Hilmi – Kamile Menemen çifti; çocukluğu, ailesi, mesleğe başlayışı, meslek hatıraları ve şu anki yaşamı hakkında bilgiler verdi.

“Ömür Dediğin”  Programı 32.bölüm 17.dakikadan sonra programı izleyebilirsiniz

TRT son yıllarda kendini yenileyen ve yaptığı programlarla herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. TRT Haber Kanalı’nda yayınlanan “Ömür Dediğin” Programı bu programlar içerisinde en güzel olanlardan bir tanesi, yaşlılarımızın hayat hikâyesini konu alan ve bunları belgesel gibi yayınlayan programı severek takip ediliyor. Program Kızılcahamamlı hemşerilerimizi konuk ederek İlçemizin tanıtımına destek olmaya devam ediyor. 

 

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ