Okçulukta Üsame TOSUN İki Madalya Birden Aldı.

Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü, Sporcusu Üsame Tosun Antalya’da düzenlenen 2015 Masterlar Salon Türkiye Şampiyonasında iki gümüş madalya birden alarak Türkiye ikincisi oldu.

Antalya’dan yapılan şampiyonaya Diyanet Tv de Kameraman olarak görev yapan Kızılcahamam Eğerli Kuzören Köylü Üsame Tosun ve Ankara Emniyet Müdürlüğünde Sosyal Hizmetler Şube Müdürü olarak görev yapan ilçemiz Eğerli Alören Köylü Kerim Acar katıldı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Masterlar Salon Türkiye Şampiyonasında hemşehrimiz Üsame Tosun elemeler sonunda finale kaldı. Dün yapılan final müsabakalarında rakibine yenilen Üsame Tosun ferdi ve genel klasmanda Türkiye ikincisi olarak iki madalya birden aldı. Antalya’da 105 Sporcunun Katılımı ile başlayan yarışmada iki madalya alarak bizleri gururlandıran hemşehrimiz Üsame Tosun’u tebrik ediyoruz. Diğer hemşehrimiz Kerim Acar ise dereceye giremedi.

Yarışmaya katılarak bizleri temsil eden Hemşehrilerimiz  Üsame Tosun ve Kerim Acara Kızılcahamam Haber olarak teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.