Öğrenciler karnelerini aldı üç aylık tatil başladı

Türkiye'de 19 Eylül'de başlayan 2011-2012 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okullarda karne heyecanı yaşandı. 2011 - 2012 Eğitim ve öğreti yılında karnelerini alanöğrenciler uzun bir tatile çıkmanın  mutluluğunu yaşadı.

Kızılcahamam'da 15 okulda eğitim gören 4550 öğrenci karne sevinci yaşadı. Kızılcahamam kazım karabekir ilköğretim okulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.Cumhuriyet ilköğretim okulu karneleri okul bahçesinde dağıttı.Okulların son haftasında kermesler ve değişik aktiviteler ile geçen bu haftada yapılan bazı etkinlikler ile sizi baş başa bırakıyoruz.

 

 

İlçemiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen bir diğer etkinlik de “Kardelen” adlı şiir dinletisi oldu. Kışın soğuğuna meydan okuyarak açan kardelen çiçeğinden adını alan şiir dinletisiyle yüreklerimizin ücra köşelerinde çağımızın en büyük hastalığı unutulmaya mahkum ettiğimiz duygular gün yüzüne çıkarıldı. Gönülden sızan duyguların mısralara döküldüğü birbirinden güzel şiirlerin seslendirildiği dinleti katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Duygu dolu şiirlerin seslendirildiği dinletide şiir severler zaman zaman duygularına hakim olamadılar. Özellikle Serenay YAVUZ tarafından seslendirilen ‘Sol Yanım Acıyor Anne’  adlı şiirle dinleyicilerin bam teline dokunuldu.