Nimet KARA Karşıyaka Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

İlçemizde her mahallede mutlaka hanımların muhtarlık yarışını görmekteyiz. Karşıyaka mahallesinde oturan Nimet KARA'DA mahallesine hizmet edebilmek için yola çıktı.  

2 çocuk annesi 47 yaşındaki Nimet KARA , 3 bin 500 seçmenli Karşıyaka Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olmak için kolları sıvadı.

Eşi ve ailesinin desteğini aldıktan sonra muhtarlık adaylığını açıklayan KARA , ekibiyle birlikte ev ev, sokak sokak dolaşan Nimet KARA, ev toplantıları düzenleyerek kadınlardan kendisine destek vermesini talep ediyor.

"Hayalim olan muhtarlığa, mağdur insanlarımızın sesine ses olabilmek için aday oldum. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. İnsanlarımız çok güzel tepkiler veriyor. "Tek derdim, mahalleye hizmet getirmek olacak"

Vatandaşların kadınlara karşı ön yargılı olmaması gerektiğini dile getiren Kara, bir kez şans verildiğinde kadınların neler yapabileceğini göstermek istediğini ifade etti.

Kara, seçimleri kazanıp muhtar olacağına inandığını vurguladı.

Seçimi kazanması halinde tek derdinin herkese ve mahalleye hizmet getirmek olacağını belirten Kara, "Sabah akşam demeden çalışıyoruz. Kadınlarla daha iyi bir iletişime geçebilirim, onlar da benim yanımda daha rahat oluyorlar" dedi.  

Nimet KARA Kimdir ?

"1976 Doğuluyum Kızılcahamam Karşıyaka mahallesi nüfusuna kayıtlıyım, ticaret lisesi mezunuyum, Soğuksu Milli Park Şefliğinden Emekli Gültekin Kara’nın eşiyim Ev hanımıyım ve 2 Çocuk Annesiyim.

Kızılcahamam Karşıyaka Mahallesi sakiniyim son 3 yıldır Elit Sitesi Yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktayım, Mahallemizin sorunlarını yakından biliyor ve çözmek için bütün deneyimlerimle siz Karşıyaka mahalle sakinlerine hizmetkar olmak için muhtar adayı oldum." dedi.