Murat Yurtlu ray Sigorta ile hizmet vermeye başladı.

Murat Yurtlu Kızılcahamam Yenice Mahallesi Ankara Caddesi ışık iş hanında açtığı yeni iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Ray Sigorta ile müşterilerine Deprem (Dask), trafik, Kasko, işyeri, Yangın, Konut sigortaları ile hizmet vermeye başladı.

Murat Yurtlu Ray Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak amacımız, ailenizi, çalışanlarınızı ve mallarınızı, risk analizinizi yaparak, doğru seçimlerle güvence altına alabilmektir. Bu kapsamda dürüst güvenilir, hızlı, ulaşılabilir, yenilikçi ilkelerimiz  ile sigorta hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Murat Yurtlu Ray Sigorta Aracılık Hizmetleri  olarak ilkelerimiz; sizlere hizmet kalitemizi en iyi biçimde sunmak, satış öncesi ve sonrası hizmette hızlı olmak, daima ulaşılabilir olmak, müşterilerine güven uyandırmak, saygın ve dürüst olarak algılanmak, işimize değer katarak fark yaratan şirketlerden biri olmak, müşteri odaklı, müşteriyi birinci sıraya koyarak, en iyi hizmeti vermek için sorumluluğu üstlenmek, eğitimli ve dinamik personelimiz ile hizmet vermektir.

Yaşam sürenizce meydana gelebilecek tüm risklerinizin gerçekleşmesi sonucunda, doğacak zararlarınızı gidermek üzere sizlerle kolkola ve birlikte, güvenilir işbirliği içinde çalışmak arzusunda olduğumuzu ve bu mücadelemizde siz dostlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağı umudu ile saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

MURAT YURTLU SİGORTA ARACILIK HİZ. LTD. ŞTİ   YETKİLİ ( A ) ACENTE MURAT YURTLU  SİGORTACINIZ   GSM: 0 542 352 22 80  OFİS: 0 312 736 69 69    EMAİL: muradsigorta@gmail.com     Yenice Mah. Ankara Cad. Işık İş Hanı Giriş Kat 5 / 6 KIZILCAHAMAM / ANKARA