Muhteşem Ramazan akşamları devam ediyor

Kızılcahamam belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak yapılan Ramazan akşamları eğlence programı hafta sonları Ramazan boyunca devam ediyor.

Ramazan ayının sıcak bir Ağustosa denk gelmesi ve turizm sezonu olması münasebeti  ile ilçedeki misafirlerinde güzel bir Ramazan geçirmesini hedefleyen Kızılcahamam Belediyesi bu kapsamda Ramazan boyu hafta sonları düzenlediği eğlence programları ve çeşitli etkinlikler ile farklı bir Ramazan akşamları geçirmeye çalışıyor.Bu kapsamda Cuma günü yapılan programda Sunucu Murat Yeni ile birlikte Reha Yeprem Kaplıca parkına gelen insanlara güzel bir akşam ve farklı bir ramazan geçirmelerini sağladılar.

Programa Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Programda Kızılcahamam'dan üniversite sınavlarında başarı gösteren ilk beş öğrenciye belediye tarafından alınan bilgisayarları Kaymakam Mustafa Çit ve Başkan Coşkun Ünal tarafından hediye edildi.

Kızılcahamam'da girdikleri sınavlarda  başarı gösteren ve alanlarında ilçe birincisi olan öğrenciler şöyle

  ADI SOYADI OKULU P.TÜRÜ PUANLAR 1 Hasan KAYA Anadolu Lisesi T.M 520,588 2 Kürşat ÜNAL Anadolu Lisesi Fen Bil. 503,865 3 Ahmet KAYA Anadolu Lisesi Yabancı Dil 485,519 4 Fatma Nur ÜNAL Kız Teknik Y.G.S-4 438,556 5 Furkan Fatih YÜCEDAĞ Perihan Erdoğan S.B.S 481,590