Muhteşem Kur'an tilavetine ünlü hafızlar katıldı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından bu yıl 2. düzenlenen Muhteşem Kur’an tilaveti ve Türk tasavvuf musikisi konseri Soğuksu Milli Parkı Güreş sahasında yapıldı.

Dünyaca ünlü hafızlar Ahmet Karlı, Hafız Ali Tel, Hafız Kadir Temel, Hafız Osman Şahin, Hafız Ekrem Nalbant, Hafız Muhammet Tusi, Hafız Ahmet Ebul Kasımı ile Kasidehanlar İsmail Coşar, Bilal Demiryürek, Fazlı Çoban ve Seyit Ali Çevik’in katıldığı programa tribünleri dolduran binlerce vatandaş katıldı.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan belediye başkanı Coşkun Ünal şunları söyledi. “ bugün burada sözün bittiği yerdeyiz ünlü hafızlar burada bizlere manevi değeri yüksek bir gün yaşatacak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu organizasyon bundan böyle her yıl devam edecek” dedi. Belediye başkanı Coşkun Ünal’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik ise yaptığı konuşmada bugün burada manevi açıdan doyuma ulaşacağımız bir günü yaşayacağız emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından başlayan programda ünlü hafızların okuduğu Kuranı kerim tilaveti tribünleri binlerce kişiye manevi bir atmosfer yaşattı.

Kuran tilavetinin ardından Türk Tasavvuf müziği konserinde ünlü mevlithanlar beşli ezan okudu.