Muhtarlar AVEA için toplandı.

İlçe kaymakam vekili ve kazan kaymakamı Özlem Bozkurt GEVREK Kızılcahamama bağlı 105 köy muhtarını belediye düğün salonunda toplantıya çağırdı.Köylerinden kaymakamla toplantı yapacağız diye gelen muhtarlar karşılarında Avea yatkililerini görünce şaşırdı.

 

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yenice mah. muhtarı Hüseyin Ünsal (Karamanın Hüseyin) için bir dakikalık saygı duruşunun ardından toplantıya geçildi

 

Toplantının mahiyetini merak eden muhtarlar AVEA kurumsal hat için toplandıklarını öğrenince bir hayli şaşırdılar  50-60 km mesafeden toplantı için geldiklerini ama burada  telefon için toplandığını öğrenmemiz bizi üzdü.Bu kadar yoğunluğun arasında sırf telefon için toplanmak ve bu kadar muhtarı buraya toplamak ne kadar doğru bu bizi buraya toplantıya çağıranların takdirine bırakıyorum diyerek tepkilerini gösterdiler.

 

Toplantıdan karlı çıkan Ave yetkilileri muhtarlara 100 ün üzerinde kurumsal hat sattı.Kendi aralarında ücretsiz konuşabilecekleri için hatlardan bolca alan muhtarlar fatura lar geldiğinde nasıl tepki gösterecekler merak ediliyor.