MTA III.Ortaanadolu Bölge Müdürü göreve başladı

 

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün (MTA) Malatya'da bulunan Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü'nde ETÜT Baş Mühendisi olarak görev yapan Bülent Kalı, Kızılcahamam  MTA Orta Anadolu III. Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

Daha önceki genel müdür İsmail Kara’nın Ankara Enerji daire başkanı olmasının ardından boşalan Kızılcahamam MTA III.Orta Anadolu Bölge Müdürlüğüne atanan yeni genel müdür  Perşembe günü Kızılcahamam'daki görevine başladı. Bülent Kalı’ya Ak Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler beraberine Ankara İl Özel İdaresi genel sekreteri Adem Ceylan, Yavuz Selim Okulları Koordinatör Müdürü Muhittin Güney ve Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Çiçeği burnunda genel müdür gelen ziyaretçilerine MTA III. Bölge Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Malatya’nın yöresel meyvelerinden kaysı ve kaysı çekirdeği ikram eden Bülent Kalı ilk ziyaretçilerini kapıya kadar uğurladı.

Yeni genel müdüre Kızılcahamam haber olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.