Minik güreşçiler destan yazıyor

11-13 yaş minikler serbest ankara şampiyonası Ankarada sona erdi.Kızılcahamam Belediyesi minikler güreş takımı ikinci hafta da Ankara’daki güçlü rakiplerine karşı gösterdikleri üstün performans ve aldıkları başarılı sonuçlar ile iki de iki yaparak kendi liglerinde lider olarak eve döndüler.

Minikler Ankara liginin2. Haftasında Pazar günü yapılan müsabakalar sonucu Kızılcahamam Belediyesi minikler Güreş takımı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Bağlum ve Yaşar Doğu güreş takımlarını yenerek 2. hafta maçları sonucunda üçte 3 yaparak 2. hafta şampiyon oldular.

 Halil Yılmaz, Mehmet Çetin ve Hüseyin Koçak tarafından büyük bir emekle yetiştirilen minik güreşçiler aldıkları başarılı sonuçlar ile kendilerine emek veren hocalarını da sevindirdiler.

Hafta sonu devam eden Minikler Ankara güreş ligi önümüzdeki hafta da devam edecek geçtiğimiz hafta yapılan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle. 

 

 

 

TAKIMLAR P TAKIMLAR P Ankara B. Belediyesi 22 Kızılcahamam Belediyesi 32 Keçiören Bağlum 23 Kızılcahamam Belediyesi 28   Yaşar doğu Güreş Takımı 17 Kızılcahamam Belediyesi 32               Puan Durumu puan 1 Kızılcahamam Belediyesi 10 2 Ankara Büyükşehir Belediyesi 10 3 Keçiören Bağlum 4 4 Yaşar Doğu Güreş Takımı 0  

Müsabakalarda destan yazan minik güreşçilerimiz ve tartıları             

  29  kg Durali Koçak 32  kg Cavit Acar

35  kg Muhammet Yıldırım - Kadir Er

38  kg Berat Keleş 42  kg Yusuf Bal 47  kg Mirac Gümüş 66  kg Talha Sarı 73  kg Ömer Ünal 85  kg Hasan Yolcu