Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan Göreve Başladı

Kızılcahamam yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan Göreve Başladı  

2007 yılında Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan ve yedi yıldan buyana bu görevi sürdüren Ekrem DEMİRTAŞ veda etti.

Ekrem Demirtaş’tan boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim ve Eğitim bölümlerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görev yapan Burhan Aycan atandı. Ataması yapılan Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü yeni görevine önceki gün başladı.

Müdüre hayırlı olsun ziyaretleri ’de devam ediyor. İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şube Başkanı Arslan Koca ve yönetim kurulu İlçe Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Burhan Aycan Kimdir?

1966 yılında Bolu Gerede Mukamlar köyünde dünyaya geldi. İlkokulu, köyünde, ortaokulu Keçiören Etlik Orta Okulunda, liseyi Keçiören Etlik Lisesinde tamamladı. 1987 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.1987 yılında Ankara Kalecik İmam Hatip Lisesine Meslek Dersleri öğretmeni olarak atandı. Aynı ilçede Kalecik Lisesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulunda çalıştıktan sonra 1990 yılında Keçiören Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. Aynı okulda; 2005 yılına kadar öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Keçiören Etlik Lisesi’nde Müdür Baş Yardımcılığı görevine başladı. Pursaklar Azmi Ertuğrul İlköğretim Okulu Müdür Baş Yardımcılığı,  Keçiören Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Keçiören Kalaba Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2010 yılında Keçiören Yeşiltepe İlköğretim Okulu Kurucu Müdürlüğünü yaptı.14 Ocak 2011 tarihinde Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim ve Eğitim bölümlerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görev yaptı, 2014 Haziran ayında ise Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ilçemize atanan. Burhan Aycan, evli ve iki çocuk babasıdır.