Milletvekili adaylarında listeler YSK\'ya teslim edildi

1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde partiler aday listelerini bugün YSK ya teslim etti. vatandaş bölgesinden kimler vekil adayı gösterilecek merak ediyordu.

Kızılcahamam olarak her seçim döneminde meclise en az iki vekil göndermiş bir ilçe olarak bu seçimde kimler meclise girecek sıralama nasıl oluştu. Bu seçimde şüphesiz en büyük sürprizi MHP yaptı, partinin önde gelen isimlerinden Meral Akşener’i liste dışı bırakan parti hemşehrimiz bölge milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa ERDEM’i de liste dışı bırakarak bir sürprize daha imza attı. Geçen seçimlerde 1.bölgeden meclise giren Prof. Dr. Mustafa Erdem bu seçimlerde liste dışı kaldı. MHP ikinci bölgeden ise 7 Haziran seçimlerinde 4.sıradan listeye koyduğu Yaşar Yıldırım’ı bu seçimde üçüncü sıradan listeye koydu.

AK PARTİ bu seçimlerde yine geleneği bozmadı. 7 Haziran seçimlerinde Prof. Dr. Emrullah İŞLERİ birinci sırandan listeye koyan parti 1 Kasım milletvekili seçimlerinde İŞLER’i 3.sıradan listeye koydu. Seçim çalışmalarının önümüzdeki günlerde hızlanacağı ve teşkilatların çalışmalarını hızlandıracağı Kızılcahamam’dan meclise kimler gidecek, süreç içerisinde birlikte göreceğiz