MHP seçim çalışmalarına başladı../.. Foto

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Siyasi Partiler sahaya inmeye siyasette ısınmaya başladı. Kızılcahamam’da yerelde iktidar olan Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam ilçe Teşkilatı Ankara 2. Bölge Milletvekili ve MYK Üyesi Prof Dr. Mustafa Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin Kızılcahamam habere yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına başladıklarını belirterek, çalışmaların bugünkü bölümüne bölge milletvekilimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve Belediye Başkanımız katıldığı çalışmaların startını Çeltikçi Beldesinde verdik, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demirhan’ı makamında ziyaret tiklerini ifade eden Tekin daha sonra “Kızılcahamam’da bulunan Esnaf Sanatkârlar ve kredi kefalet kooperatifi, Kızılcahamam Engelliler Derneği (KEDER), Otobüsçüler Kooperatifi, Bedensel Engelliler Derneklerini ziyaret ettik diyen Uğur Tekin çalışmalara yarın muhtarlar ve esnaf ziyaretleri ile devam edeceklerini dile getirdi. ve çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.

MHP’nin Cuma Programı ise şöyle,

10:00 Muhtarlar Ziyareti,Esnaf Ziyareti, Cuma Namazı, Oto Tamirciler ve Marangozlar odası, sanayi sitesi, Esnaf Odası, Şoförler Odası, Ziraat Odası, Sağlıkçılar derneği, Taksi Durakları, Esnaf Ziyareti