MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Basın Açıklaması Yaptı

Ulusal yayın yapan bir gazetenin birinci sayfasında yer alan haberde, bizleri yasa boğan başkentimizin kalbi Kızılay daki bombalı terör saldırısında patlatılan araca, bombanın termal ve doğa cenneti şirin ilçemiz Kızılcahamam da yerleştirildigi ifade edilmektedir. 
Bu habere istinaden, ilçemizin emniyet, asayiş ve güvenliğinden sorumlu yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde bu konuda bilgilerinin olmadığını ve bu haberin yalan olduğunu beyan ettiler. 
Türk Milletini üzüntü ve kedere gark eden, onlarca suçsuz ve masum insanımızın hayatını kaybetmesine yuzlercesinin de yaralanmasına sebep olan kahpe terör saldırısıyla ilçemizin isminin yan yana gelmesi telaffuz edilmesi dahi bizleri derinden yaralamakta tüm hemşehrilerimizin üzülmesine sebep olmaktadır. 
Milli, Islami ve insani değerlerle mücehhez, örf ve adetlerine bağlı, kanunlara riayet eden, milliyetçi ve muhafazakâr kimliğiyle bilinen biz Kızılcahamam lılar olarak; ilçemizin marka değerine ve turizmine vereceği zararları, insanımızın huzursuz, tedirgin ve kendini güvende hissetmemesi de göz önünde bulundurularak yayın yasağı varken yanıltıcı haber yapan gazete ile hukuki mücadele gerektiğini, bu hususta özellikle ilçe Belediye Başkanımız Muhittin GÜNEY Bey'in hassas davranması ve sorumluluk bilinciyle hareket etmesi beklentimizdir. 
Bu vesileyle milletimizi kedere boğan bombalı saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenabı Allahtan rahmet, yaraĺılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milletinin başı sağolsun.