Mesleki Eğitim Sergisi açıldı

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede mesleki eğitim veren tüm okulların bir araya getirererek yıl sonu açılışı yapıldı.

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılan açılışa İlçe Kaymakamı Mustafa Çit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ergün, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan, OSTİM Başkanı Orhan Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım İ lçe Emniyet Müdürü Kubilay Koç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, İlçe Müftüsü Tahsin Demirciler ve Marangozlar odası Başkanı Ahmet Özkan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Meslek Lisesi Şener Karabulut’un ev sahipliğinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleşen serginin açılış konuşmasını yapan Karabulut katkı veren herkese teşekkür etti. Kızılcahamam Teknik ve endüstri Meslek Lisesi, Kızılcahamam Kız Meslek Lisesi, Ayşe Bezci Turizm ve Otelcilik Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi  öğrencilerinin hazırladıkları el emeği göz nuru sergi katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Bu yıl ilk kez hem şehrimiz Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın’da sergiye katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında mesleki eğitime vurgu yapan Aydın sergide emeği geçenlere teşekkür etti.