Masörler belgelerini aldılar

Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu Masör Yetiştirme Kursunu başarı ile bitiren 30 Kursiyer Patalya Termal Otel’de düzenlenen yemekte belgelerini aldı.

        İlçe Kaymakamımız Bilal ÇELİK, Belediye Başkanımız Coşkun ÜNAL ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende bir konuşma yapan Kaymakamımız Sayın Bilal ÇELİK iki adet kaplıca ve çok sayıda termal tesisin bulunduğu ilçemizde masörlük mesleğinin işinin erbabı kişilerce yapılmasının önemini belirterek Milli Takım, Fenerbahçe ve Dünyaca ünlü Futbol yıldızımız Rıdvan DİLMEN’İN de masörlüğünü yapan mesleğinde zirveye ulaşmış  Kurs Öğretmenimiz Mehmet YENİCE’nin deneyimlerini kursiyerlerle paylaşmasının ayrıca ilçemiz için bir şans olduğunu açıklamıştır.

          Daha sonra başarılı olan kursiyerlere belgeleri İlçe Kaymakamımız Bilal ÇELİK,

Belediye Başkanımız Coşkun ÜNAL, misafirler, Halk Eğitim Merkezi Yöneticileri ve Kurs Öğretmenimiz Mehmet YENİCE tarafından verilmiştir.

         Halk Eğitim Merkezinin 2008 – 2009 Eğitim Öğretim yılında açılan kurs toplamının 73 ve bu kurslarda 1700’e yakın kursiyere hizmet verdiği öğrenilmiştir. İstihdama yönelik mesleki kursları bitirenlerin ilçemizde veya başka yerlerde iş bulabildikleri öğrenilmiştir.