Kurban bayramına bir aydan az bir zaman kaldı.

Kurban Bayramı'na bir aydan az zaman kala kurban kesecekler şimdiden kurbanlarını almaya başladı. Fiyatların geçen yıla göre yüzde 60'a varan oranlarda arttığı belirtilirken her keseye uygun kurban bulmak ta mümkün.

Kasım ayı sonunda kutlanacak Kurban Bayramı için küçük ve büyük baş hayvanlar, kurban olmayı bekliyor.

Kızılcahamam Kemalpaşa mahallesinde bulunan ilçemizin en eski çiftliklerinden birisi olan ALİBABA çiftliği kurban için hazırlıklarını tamamladı. Konu ile ilgili görüştüğümüz çiftlik sahibi Ali BARUN kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Kurban bayramı yaklaşırken bu yıl Kırmızı ette son aylarda yaşanan büyük artış, kurbanlık hayvanlarda da kendini gösterdi. Vatandaşlar da bütçelerine uygun kurbanlığı bugünden aramaya başladı. Çiftliğimizde büyükbaş ve küçükbaş havyalarımız bulunmakta her keseye hitap eden kurbanlardan almak için vatandaşlarımızın acele etmesini öneriyorum diyen BARUN, geçen yıllarda birçok vatandaşın kurbanlığını son gün aldığını vurgulayarak, Bu yıl son günü beklemek riskli olabilir. Hayvan sayısı zaten az. Son güne kadar daha da azalması, fiyatları yükseltebilir. Bugünden bağlantıların yapılmasını öneriyoruz" dedi