Küçük kaplıca ikinci kez törenle açıldı

2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Adem Özbekler tarafından temeli atılan kaplıca 22 Ağustos 2010 günü hizmete açılan küçük kaplıcada açılış sonrası çıkan problemler dolayısı ile tekrar tadilata alındı.

Tamamı inşaatı yapan firma tarafından karşılanan küçük kaplıca tadilatı 350 bin liraya çıktı. Açılışa Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik ile beraber çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal yaptığı kısa konuşmada kaplıcanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi. İlçe kaymakamı Bilal Çelik yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Bugün burada güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz, Kızılcahamam deyince aklımıza hep kaplıca geliyor bu kaplıcalar eskiden beri kullanıldığı için yıprandı, Belediye başkanına teşekkür ediyorum, gelir gelmez büyük kaplıcaya el attı ve burayı Kızılcahamam ve misafirlerimizin hizmetine soktu.

Bu kaplıcada önceki dönemde iyi niyetle başladı onlara da emeğinden dolayı teşekkür ediyorum ama uygun bir zeminde bitirilemedi. Şimdi böyle bir tesis yeniden bu şekliyle açıldı. Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

 

Daha sonra belediye başkanı ve ilçe kaymakamı tarafından hizmete açılan kaplıcada giriş ücreti 6 TL olarak belirlendi.

 

 

 

Küçük Kaplıca Törenle Hizmete Girdi.