Kozalak Garden Aromalı Kahveleri Hergün Bir Noktada

Kızılcahamam'da Kozalak Garden Aromalı kahve üretimi yapan ilçemiz esnaflarından Nuray Arslan  hemşerimiz Orman Su işleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı abimiz Halim Bediz’i makamında ziyaret ederek Üretimini gerçekleştirdiği çam ve ardıç kahveleriyle ilgili görüşlerini aldı.

Hemşehrimiz Halim Bediz tarafından Kozalak Garden Ürünlerine gösterilen ilgiden memnun kalan Nuray Arslan böyle bir ilgiden haberdar olmalarına ayrıca çok sevindik."dedi.

Diğer yandan Ankara’mızın incisi Çamlıdere'ye has olan bizzat Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner CAN'ın talimatlarıyla üretilen,  Çamlıdere Çam Kahveleri Çamlıdere Belediyesine teslimi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan NUray Arslan "Gecesini gündüzüne katarak Çamlıdere'mizi bulunduğu süre zarfında turizm şehrine dönüştüren Başkanımız Hazım Caner CAN’ı kutluyoruz, kahvelerimizle beraber şehrin tanınırlılığının artmasında önemli bir rol üstleneceğini dile getirmesi bizleri çok gururlandırdı. Çamlıdere de yaşayan ve Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin memleketimizin değerine sahip çıkması neticesinde çok güzel bir ivme kazandık. Çıktığımız bu güzel yolda sizlerin destek ve teveccühüyle yolumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz. Niyet hayır akıbet hayır diyerek çıktığımız bu güzel yolda Rabbim bizleri sizlere mahçup etmesin"dedi