Kızılcaören Köylüleri Başkanlara teşekkür etti.

Kızılcaören köyü yeni yerleşim yerinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Harman Beleni mevkisinde yapılan ve 60 parsel’den oluşan yeni yerleşim alanında alt ve üst yapı çalışmaları başladı.

Kızılcaören köylüleri kendileri için yapılan bu hizmetin gelmesinde emeği geçenleri unutmadı. Köy Muhtarı Durali TAŞCI, ve Kızılcaören Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Kalender ve  köylülerden oluşan bir heyetle Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan ile İl Genel Meclis Başkanı, Kızılcahamam İl Genel Meclis Üyesi ve Ak Parti  Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu söylenen Ahmet Arslanoğlu’nu makamlarında ayrı, ayrı  ziyaret etti.. Ziyarette Kızılcaören Köyü Dernek Başkanı ve Köy Muhtarı köylerinde yapılan çalışmalara verdikleri katkı dolayısı ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan ve İl Genel Meclis Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu söylenen Ahmet Arslanoğlu’na teşekkür plaketi vererek köylerinin son beş yılda büyük hizmetler aldığını dile getirdiler.

Kızılcaören köyü Harman Beleni mevkiinde açılan yeni yerleşim alanı 60 parselden oluşuyor. Yol çalışmaları bitirilerek alt yapı çalışmalarına başlandı. Yeni yerleşim yeri imara uygunluğu ve planlı yapılanması ile Kızılcahamam’a modern bir köy kazandıracak

 

FOTOĞRAFLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ