Kızılcahamamspor evinde oynadığı maçı farklı kazandı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR  Sporun her bıranşına tam destek olmaya devam ediyor. 10 yılı aşkın bir zamandır kurulmayan Kızılcahamam Spor A Takımı ilçemizin emktar gençlerinden oluşturularak kuruldu.

Geçmişte Kızılcahamamsporda oynamış ama futbola ara vermiş ilçemiz gençlerinden oluşturulan Kızılcahamamspor A-Takımına Kızılcahamamlılar sahada tam destek olmaya devam ediyor.

deneme bonusu

Tirübünler havanın müthiş soğuk olmasına rağmen oynanan her maçta tıklım tıklım doluyor.Seyirci sahadaki sporculara tam destek oluyor,

Kızılcahamamsporun Gollerini Hüseyin 2, Kazım 1,Talha 1,Furkan atarken Tunç Altındağ tek gol ile maçı tamamladı

Oyuncumuz Hüseyine attığı her golde şeytan diye bağırmalarından rahatsız olduğumuzu buradan dile getirmememiz olmaz, müslüman bir kişiye Allahın lanetlediği şeytan isimi müslümanlar tarafından neden lakap olarak takılır, anlamak zor, bu lakabın takıldığı kişi bundan neden rahatsız olmaz, seyirci Hüseyin ismiyle değilde, Allahın lanetlediği Şeytan ismiyle oyuncumuza tezahürat yaparken biz rahatsız olduk. Şeytan iyi diyorsanız tezahürata devam edin ama Allahın lanetlediği bir isme müslüman iyi diyemez seyircimizden güzel olan ismiyle veya daha güzel bir lakabla onure etmelerini bekliyoruz.

galabet güncel giriş

galabet

 

 

galabet giriş