Kızılcahamamspor 4 oyuncusu ile yollarını ayırdı

Kızılcahamamspor önceki gün Kaplıca arkasında bulunan Restaurantta yönetim kurulu toplantısı yaptı.Toplantıda devre arası gidecek futbolcular ile takım ile ilgili ikinci yarıda yapılması gereken önlemler görüşüldü.

Yeni tarnsferlerin yapılacağıda konuşulan toplantıda ikinci devre başlamadan önce Kızılcahamamspor ürünlerinin satılacağı bir mağazanın açılması kararlaştırıladı. Mağazanın nereye açılacağı merak edilirken bu toplantıda alınan kararlar gereği dört sporcu ile yollar ayrıldı.

28 puanla ilk yarıyı  dördüncü sırada tamamlayan ve ilk yarıda 4 teknik direktör değiştiren Kızılcahamam-spor devre arasında takımdan dört oyuncusunu yollayarak yine dikkatleri üzerine çekti.

DYapılan toplantıda önemli bir karar daha alındı. Adı Kızılcahamam olan fakat henüz takımı kendisi Kızılcahamamlı  olamayan takımın kızılcahamamlı olması, antremanlarını ve kulup merkezini buraya taşıması ve ilçe halkı ile içiçe olmasının sağlanması için önümüzdeki günlerde protokol imzalanacak.

Devre arasında Antalya kampına gideceği söylenen Kızılcahamamspor Cem Atan, Ömer Yavuz, Ergin Altay ve Bilal Şeflek ile yollarını ayırdı.Bu oyuncuların yerine yeni oyucuların alınıp alınmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.