Kızılcahamam\'lılar Türkü Gecesinde Coştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen türkü şöleninde izdiham yaşandı.

 

Kızılcahamamlıların yoğun ilgi gösterdiği şölende Yabanabad Kültür Merkezi Fatih Sultan Mehmet düğün salonu yoğun kalabalıklarından birini yaşadı. .Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Muhittin Güney, ilçe başkaı Sefa Yıldırım, belediye meclis adayları, Ak parti yöneticileri ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen türkü şöleninde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla ilişkiler Daire Başkanı Abdullah Recep Tekcan yaptığı konuşmada Kızılcahamam’ın büyükşehir belediyesine katılması ile birlikte alacağı hizmetleri anlattı.

 

Türkü Şöleninde bir konuşma yapan Ak Parti Kızılcahamam belediye başkan adayı Muhittin Güney Ak Parti iktidarı ile Kızılcahamam’a büyük hizmetlerin yapıldığını dile getirerek bu hizmetlerin 31 Marttan sonra Allahın izni ile aratarak devam edeceğini dile getirdi. Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını da dile getiren Güney Allahın izni ile 31 Martta Kızılcahamamlı hemşerilerimizle yine  bura da hep birlikte olacağız dedi.

Türkü şöleni Ankaralı Coşkun ve Ramazan Çelik konserleriyle sona erdi. Program arasında Büyükşehir belediyesi Halk oyunları ekibi de bir gösteri sundu.