Kızılcahamam\'ın en büyük kermesi bugün açılıyor

Kızılcahamam – Seyhamamı ve Çeltikçi talebe yurtları yararına organize edilen Kızılcahamam’ın en büyük ve en kapsamlı geleneksel kermesi Kızılcahamam’lıların destek ve katkıları ile 22 Mayıs Cuma günü Saat 10.00'da Kaplıca parkında açılıyor.

Kızılcahamam’ın en büyük hayır çarşısı (kermes) Cuma günü 09.00-22.00 arasında devam edecek.

Kızılcahamam’da öğrenim gören öğrenciler yararına düzenlenen ve yüzlerce hayırseverin katkıları ile hazırlanan hayır çarşısı 22 Mayıs 28 Mayıs tarihleri arasından her gün 09.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.

Her türlü ev tekstili, el emeği, göz nuru yatak örtüleri, iğne oyaları, fiskos örtüleri, vitrin-mutfak takımları, salon takımları, havlular, havlu kenarları ve daha nice çeyiz eşyası Kızılcahamam halkının beğenisine sunulacak.

Seçkin mağazalarda satılan, seri sonu ve defolu olmayan, imalattan halka arz edilen kaliteli bay ve bayan kıyafetleri, takım elbise, tek ceket, pantolon, gömlek ve kravatlar ile hanım pardesüsü, ipek eşarp ve daha pek çok kaliteli giyim eşyası uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Ayrıca mobilya ve halı çeşitleri de hayır çarşısında bulunabilecek malzemelerden bazıları

Gıda reyonlarında açık büfe kahvaltı, et döner, tavuk döner, kermes kebabı, iskender, sac tava, ızgara köfte, adana kebap, tavuk çevirme, künefe, gözleme çeşitleri, ev yapımı pastalar, börekler, tatlılar ile sarma, çiğ köfte, mantı, Bazlama, sebze, meyve ve daha birçok özenle ve sağlık kurallarına riayet edilerek hazırlanmış Türk mutfağının eşsizleri lezzetleri Kızılcahamam halkına sunulacak