Kızılcahamam\'ın çocukları şampiyon oldu

Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü U-17 Genç Futbol Takımı 7 Kasım 2015 Cumartesi Günü İlçe stadında Pınar Spor U-17 Genç takımını Mehmet Can, Mehmet Akif ve Erdem’in attığı gollerle 3-1 yenerek ilçemiz halkına büyük bir sevinç yarattı.

Bu sevincimizi artıran diğer bir husus ise 2014-2015 Futbol sezonunda şampiyon olan U-16 Genç Takımdaki gençlerimizin aynı kadro ile  U-17 Futbol Liginde 2015-2016 Futbol Sezonunda şampiyon olmaları bu nedenle Fatih’i, Onur’u, Alp’i, Ahmet Tamer’i, Oğuzhan’ı, Kazım’ı, Hakan Can’ı, Cengizhan’ı, Küçük ve Büyük İbrahim’i, Ahmet İpek’i, Umutcan ile ağabeylerinin yanında Berat Asil, Murat Odacıoğlu ve Muhammet Emre’yi de kutluyor ve kendilerine final grubunda başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulu olarak bu başarılarda büyük emek sarf eden Hasan ve Murat Hocalarımızı kutluyor ve 21 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan U-14 Genç Takımımızın müsabakalarında kendilerine ve minik takımımıza başarılar diliyoruz.

Tamamı Kızılcahamamlı olan bu çocuklar bir sezonun ardından şampiyon olarak ilçeye büyük sevinç yaşattılar. Kızılcahamam'ın öz evlatları gelecekleri olan bu çocuklar boş tribünlere oynuyor. spor ile ilgilenen Kızılcahamamlılardan kendilerini stadyumda desteklemelerini isteyen bu sporculara biraz olsun kulak verelim, hafta sonları ilçe stadyumunda onları izleyerek destek olalım