Kızılcahamam\'da Memurların Bankamatik İsyanı

Kızılcahamam'da bulunan birçok kurum maaş anlaşmasını o dönem ilçede şubesi olan bir banka ile anlaştı. Yaklaşık 300'e yakın memurun maaş ödemesi ile ilgili anlaşma yapan bunun dışında ilçede birçok müşterisi bulunan  bu banka aradan geçen zamanda Kızılcahamam'daki şubesini kapatarak KahramanKazana' taşındı.

Kızılcahamama da bir bankamatik koyarak buradaki memurların ve müşterilerinin işlemlerini bu bankamatikten yaplamarı istendi.İşte bu bankamatikten sonra şikayetler çoğalmaya ve şimdilerde artık isyan derecesine yükseldi.Şikayetler sürekli çoğalmaya devam etti. Bankamatiğin arıza vermediği gün yok gibi, 15 Aralık 2016 memurun maaş alma zamanı Bankamatik arızalı, para vermiyor, para almıyor bir işlem yapmıyor, aradan bir gün geçmiş 16 Aralık 2016 o kadar telefon şikayete rağmen gelen giden yok, bankamatik hala arızalı.

Kızlcahamam'da bun bankanın müşterisi durumunda olan insanlar, maaşlarını buradan alan memurlar mağdur bankanın bu duruma biranönce bir çözüm bulmasını istiyorlar. Bizde Kızılcahamam Haber olarak buradan yetkililere duyuruyoruz, bu sorunu biran önce çözün, avukatlarınız aracılığı ile bizleri tehdit edeceğinize müşterilerinizi mağdur etmeyin