Kızılcahamam'da görev yapan savcılara veda yemeği

2014 yılında Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başlayan Vural Eker ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Özdemir'in Ankara Cumhuriyet Savcılığına tayinlerinin çıkması dolayısı ile ilçeye veda etti

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle  atamaları yapılan Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve Kızılcahamam Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Özdemir için Kızılcahamam Hakimevi’nde veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney,  AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Eski Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Muşmal, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu Müdüresi Prof.Dr. Seyhan Akıska,İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, hakim ve savcılar ile adliye personeli katıldı.
Veda yemeğinde Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız,  İlçemizde görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve Kızılcahamam Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Özdemir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek atmalarının yapıldığı yeni görev yerlerinde başarılar dilerim dedi.