Kızılcahamam\'da bir günde üç ayrı trafik kazası

Ankara –İstanbul D-750 karayolu Kargasekmez mevkii ile Kızılcahamam girişi arasında meydana gelen dört ayrı trafik kazasında biri ağır dört kişi yaralandı.

Kızılcahamam haberin edindiği bilgiye göre Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan TIR sürücüsünün dikkatsizliği sonucunda kargasekmezi inerken yoldan çıkarak devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralanırken yol bir süre trafiğe kapandı. Yine Kargasekmez Ankara istikametine gitmekte olan bir kamyonet Çeltikçi kavşağında karıştığı trafik kazasında araç sürücüleri yaralandı.

Cumadan sonra ise AkçayMahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Gerede’den Ankara İstikametine gitmekte olan  K. D. yönetimindeki 06 BFT 94 plakalı araç yoldan geçmekte olan Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi Öğrencisi Kızılcahamam Devlet Hastanesinde Güvenlik Görevlisi Sefa Gürsoy'un Oğlu, Sami Gürsoy (16)’ya çarptı.

Meydana gelen trafik kazasında Sami Gürsoy (16) yaralandı. 112 Acil Servis ile Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı daa sonra Ankara’ya sevk edildi