Kızılcahamama 250 yataklı termal tesis yapılıyor

Kızılcahamam Soğuksu Caddesi üzerinde bulunan Valilik Tesisi’nin bulunduğu araziye, içişleri bakanlığı tarafından 250 yatak kapasiteli termal otel yapılacak.

Ankara’nın  önemli termal merkezlerinden olan Kızılcahamama içişleri bakanlığı tarafından yapılacak olan 250 yataklı termal tesisin proje aşaması tamamlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman ACAR yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Kızılcahamamı Ankara’nın ve Türkiyenin önde gelen Termal Turizm merkezi yapmak için vargücümüzle çalışmalarımız devam ediyor.

Allah nasip eder belediye başkanı seçildiğimizde yapacağımız bir çok hizmette olduğu gibi, termal konusunda bizi daha çok çalışma yapmaya ve termale önem vermeye sevk etmektedir. Bu manada termali sadece dinlenme olarak değil de sağlık turizmini de katarak işletmeye aldığımız zaman Kızılcahamam’ın  değerinin kat kat artacağını ifade etmek istiyorum.Bu manada ilçemize 250 yatak kapasiteli termal tesisin projesi tamamlandı.Önümüzdeki yıl yapımına başlanacak olan tesis yapıldığında ilçemize istihdam anlamında ve turizm anlamında büyük bir boşluğu dolduracak, içişleri bakanlığı bütün toplantı ve programlarını Kızılcahamam’da gerçekleştirecektir” dedi.