Kızılcahamam tarihinde bir ilk, en büyük spor organizasyonu

Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Minikler Türkiye Şampiyonası, Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. İlk gün 380 sporcunun mücadele edeceği şampiyona Kızılcahamam Rıza Doğan spor salonunda 30 Mart saat 10.00 da başlıyor.

12 -13 - 14 - 15 yaş grubu Türkiye Şampiyonası elemelerine Kırklareli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya, Zonguldak, Karabük, İzmir, Bartın, Bolu, Düzce, Eskişehir, Kütahya, Manisa, Antalya, Sinop ve Çankırı illerinden 40'a yakın takım ve 600'ü aşkın sporcunun katılacağı müsabakalar Rıza Doğan Kapalı Spor Salonunda Perşembe günü yapılacak törenle başlıyor müsabakalar  pazar günü akşam sona erecek. Kızılcahamam'daki otellerin tamamının dolduğu Kızılcahamam tarihinin en yüksek sporcu katılımlı bir şampiyona olacak bu organizasyonda dereceye girenler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Genelde büyükşehirlerde yapılan ve illere dahi zor verilen bu organizasyon ilçemize alınmasında  emeği geçen güreş ailesine teşekkür ederiz

 

 

 

<p style="\&quot;text-align:" center;\"="">

bahsine

1xbet güncel giriş