Kızılcahamam Spor U16 Takımı İlk Maçını Yaptı.

Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spora destek vermeye devam ediyor.Kızılcahamam Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde ilçemizde son aylarda spor bir hayli hızlandı. 

Kızılcahamam Belediyesi Spor Kulübü Futbol, Güreş, Voleybol, Tekvando gibi sporlarda amatör olarak faliyet göstermeye devam ediyor. İlçe gençliğini spora teşvik eden kulup bu alanda başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY ve Belediye Başkanı Süleyman ACAR'IN spora vermiş olduğu tam destek ile oluşan Kızılcahamam Spor Kulübü yönetimi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün yeni  Müdürü Ersan ÜNLÜ'nün gayretli çalışmaları ile ilçede bulunan spor salonlarını sporcular, tirübünleri ise Kızılcahamam'lılar doldurmaya başladı.

matadorbet giriş

Sporun içinden gelen İlçe Gençlik Spor Müdürü Ersan ÜNLÜ ve Kızılcahamam Belediyesi Spor Kulübünün birlikte başlattıkları gayretli çalışmalar neticesinde ilçemizde bulunan spor salonları günün her saatinde ilçemiz gençleri tarafından doldurlulmaya başladı.Kızılcahamam Spor U-18 Futbol Takımının ardından U-16 Futbol takımıda kurularak bu hafta ilk maçını DSİ ile oynadı ve 2-2 berabere kalarak güzel bir başlangıç yaptı.

Kızılcahamam Spor A-Takımıda önümüzdeki günlerde ligteki yerini alacak, tamamen amatör olarak desteklenen sporun her kategorisinde ilçemiz gençliğinin yer alması ve gençliğimizin sporun her bıranşına yönlendirilmesi ilçemiz gençliğini götü alışkanlıklardan uzaklaştırarak sporda birleştiriyor olması ilçemiz ve gençlik açısından ssevindirici