Kızılcahamam spor ilk mağlubiyetini aldı

Kızılcahamam Belediyesi A genç takımı playof maçlarının üçüncüsünü bugün Ankara'da Etimesgut Belediye Spor ile oynadı.

3.amatör lige çıkmayı planlayan ve devre arasında iki transfer yapan Kızılcahamam Belediye spor maça mutlak galibiyet paralosı ile çıktı. Rakibini yenebilecek durumda olan takımımız namağlup şampiyon olduktan sonra Playofun ilk iki maçını galip bitirince bu maçı biraz hafife aldı.

Maçın ilk yarısı ortada oyun devam ederken Kızılcahamam sporlu Tolga'nın kendi kalesine attığı gol ile Etimesgut spor 1-0 öne geçti.Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.ikinci yarı maça asılan takımımız, 65. dakikada Hüseyin Cengizin attığı göl ile beraberliği yakaladı.Bu skorla maç bitecek derken 90+6 da son saniyelerde rakip takımın attığı gol ile yıkılan Kızılcahamam Spor ilk mağlubiyetini almış oldu.

16 maçtan sonra ilk mağlubiyetini alan takımımız Playoflardaki durumunu da  tehlikeye soktu.

Playof maçları sonucunda takımların puan durumu şöyle

Gölbaşı Spor _________ 9 Yenimahalle _________  6 Kızılcahamamspor_____ 6 Etimesgut Belediyesi___ 6 Çocuk Esirgeme Orman Spor Yol Spor

Kızılcahamam Spor önümüzdeki hafta 26 Mart Cumartesi günü saat 16.00 da 19 Mayıs 1 nolu sahada  Orman Sporla karşılaşacak, 29 Mart Salı günü ise 19 mayıs stadyumu 2 nolu sahada Çocuk Esirgeme ile karşılaşacak.