Kızılcahamam Sosyal Yardımlaşmadan Engelli Gene Akülü Araç

Kızılcahamam'da engelli bir gence akülü sandalye verildi.Kaymakam Mehmet Yıldız  bir süre önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuran engelli Selahattin Çalışkan'ın akülü sandalye talebini karşıladı.

Vakıf aracılığıyla satın alınan araç engelli Selahattin Çalışkan'a teslim edildi.Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, vakıfta aracın teslimi sırasında yaptığı açıklamada, engellilere önem verdiklerini belirterek, vakıf aracılığıyla vatandaşların taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirdiklerini söyledi.Engelli Selahattin Çalışkan'a da akülü araç desteğiyle büyük sevinç yaşattıklarını dile getirdi.

Engelli "Selahattin Çalışkan'ın babası ise akülü araca kavuştukları için çok mutlu olduklarını dile getirerek,çocuğumun "İlk kez akülü aracı olacak. Kimseye muhtaç olmadan istediği yere gidebilmenin mutluluğunu şimdiden yaşamaya başladı" başta ilçe kaymakamız Mehmet Yıldız olmak üzere Vakıf Müdürü Bülent Işık beye teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kas hastalarının kullanımı için üretilen Akülü araç Kızılcahamam Sosyal Yardımlaşma Vakfı demirbaşına alınarak kullanım hakkı engelli gence verildi.