Kızılcahamam Murat Kurum'un Bakan Olmayışının Üzüntüsünü Yaşıyor

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun yapılmasının ardından önceki gün Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye yüzyılının kabinesini açıkladı.

Kızılcahamamlılar olarak Çevre ve Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığınlığı görevini büyük başarı ile yürüten hemşehrimiz Murat Kurum'un bakanlığa devam edeceği kanısı Türkiye'de olduğu gibi Kızılcahamam'da da hakimdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede yer almayışı Kızılcahamam için büyük bir kayıp olarak değerlendirildi. Hemşehrimiz Murat Kurum bundan böyle Milletvekili olarak hizmet vermeye devam edecek, kendisine ilçemize yapmış olduğu hizmetler dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

Kızılcahamam'da son beş yılda yapılan bütün hizmetlerde Murat Kurum imzası kesinlikle vardı, ilçenin bir ihtiyacı olduğunda ilk akla gelen isimdi ne istenirse fazlasıyla memleketine veren bir bakandı hemşehrimiz Murat Kurum 

Yeni dönemde böyle bir değerin olmayışı tabiki hizmet alma noktasında biraz ilçemizi yönetenleri daha fazla efor harcamaya itecektir. Kızılcahamam Haber olarak sayın bakanımı Murat Kuruma Kızılcahamama yapmış olduğu hizmetler dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

10 ay sonra ülkemizde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz