Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız Şehit aileleri ile İftarda buluştu

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız Ramazan Ayının ilk iftar yemeğini Şehit aileleri ile birlikte yaptı.

Hakim evinde düzenlenen ve Ramazan ayının ilk gününde Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Şehit Ailelerine ve  ilçe protokolüne ve Hakimevi'nde iftar yemeği verdi.

Yemeğe Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, eşi Şenel Yıldız, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, , Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri,  Şehit  Aileleri ve Basın Mensupları katıldı.

İftardan önce şehitler ve ahirete intikal eden gazilerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından dua edildi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, Katılımlarından dolayı Şehit ve Gazi Ailelerine teşekkür ederek ve devletin her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek iftarı veren İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız'a teşekkür etti.

Ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, konuşmasında; Şehit yakınlarımızla gazi yakınlarımızla iftarda buluştuk, amacımız bir araya gelerek üzüntülerimizi hafifletmek, sevinçlerimizi paylaşmak. Bu mübarek ayda Allah hepimizin günahlarını affetsin. Şehit olan vatandaşlarımıza kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.