Kızılcahamam Jandarma\'dan Hırsızlara şok baskın

Kızılcahamam Tahtalar Köyünde köy muhtarı Süleyman Doğan’a ait hayvanları bulunduğu yerde kesip poşetleyerek Ankara’da satan hırsızlar iş başında suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kızılcahamam’a Bağlı Tahtalar Köyünde köy muhtarı Süleyman Doğan, kendisine ait hayvanlarını otlattığı sırada hayvanlarına yakın bir bölgede üç kişi gördü, yanlarına giderken bir anda panikleyip kaçan şahıslara ait aracın plakasını jandarmaya ve köye haber verdi. Bunun üzerine  Köylüler araçları ile yolu kesi hırsızlar yolun kesildiğini görünce yaya kaçmaya başladılar, jandarma sürücü Kerim B. (28) olay yerinde yakaladı.

İsminin Mesut ve S.Ş. olan diğer iki zanlı olay yerinden kaçmayı başardı. Yakalanan Kerim B. (28) olay sonrasında jandarma tarafından yakalanarak sorgusunun ardından Mahkemeye çıkartıldı. Zanlı tutuklanarak Kızılcahamam Cezaevine gönderildi. Kaçan iki kişinin eşgalleri belirlenerek yakalanması için Jandarmanın çalışması sürüyor.

TANIDIK KASAP VE LOKANTALARA SATIYORLARMIŞ

Kızılcahamam İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüphelilerden Kerim B. Sorgusunda kestikleri etleri poşetledikten sonra Ankara’da tanıdıkları kasap ve lokantalara sattıklarını söyledi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kerim B (28)  tutuklandı,