Kızılcahamam IHLAMUR Kolonyası Marketlerde

Ormanı çamı kaplıcası ve doğal güzellikleri ile meşhur Kızılcahamam’da ticaret ile uğraşan Salih Ünlü ürettiği kolonyalar ile hem ilçenin reklamını yapmaya hem de yerel ürünler üretmeye devam ediyor.

Kızılcahamam, kaplıcası, bazlaması ve Maden Suyunun ardından şimdi kolonyası ile de meşhur olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2006 yılından beri Kızılcahamam sanayi sitesinde Kolonya ve kozmetik ürünleri üreten Salih Ünlü on altı çeşit değişik kokularda kolonya üretip,  bunları Türkiye’nin her noktasına pazarlayarak büyük başarıya imza atmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili Kızılcahamam Haber’e açıklamalarda bulunan Ünlü şunları söyledi. “ 20 yıldır Kolonya ve Kozmetik sektörünün içerisindeyim 10 yıldır fabrikamızda kendi ürünlerimizi üretiyoruz. 16 çeşit tescilli ürünümüz var, Çam ve Ardıç Kolonyasını yerel olarak ürettik ve ilçe içerisinden ve ülke genelinde çok ilgi gördü. Yurdun her kösesinden her gün kullananlardan olumlu yönde telefon alıyoruz buda bizleri mutlu ediyor. Şimdi yeni bir ürünümüzü daha piyasaya sunacağız, bir yıldır kendi laboratuvarlarımızda üzerinde çalıştığımız Kızılcahamam Ihlamur kolonyasını ürettik harika bir koku oldu, önümüzdeki günlerde İtalya’dan gelecek yeni ve farklı şişeler ile halkımızın beğenisine sunacağız.

Biz sadece üretmekle kalmayıp aynı zamanda bu ürettiğimiz ürünleri ve ilçemizi yerel ve ulusal kanallarda verdiğimiz reklamlar ile de tanıtmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden ilçede satış mağazası açmamız yönünde istekler geliyor, ama bizim ürünlerimiz ilçemizdeki birçok noktada esnaflarımız tarafından satışa sunuluyor ve ilçe ekonomisine katkı sağlıyor, biz bu noktaları kendi satış noktamız gibi görüyoruz o yüzden böyle bir düşüncemiz bulunmuyor. Ankara CarrefourSA markerlerinde de satılıyor buradaki stantlarımız yoğun ilgi görüyor bunun dışında Ankara İstanbul TEM otoyolu üzerindeki tesisler ile Türkiye’nin birçok ilinde satışlarımız devam ediyor.  

ÜNLÜ Famous Kolonyaları olarak bundan sonrada çalışmalarımız emin adımlar ile ilçemizi tanıtmaya yeni ürünlerimizi üretmeye devam edeceğiz” dedi.