Kızılcahamam halı saha turnuvası bugün başlıyor

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pazartesi günü başlayacak olan futbol turnuvasını geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.
Kızılcahamam “Kaymakamlık Kurumlar arası 100.yıl Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın rekor katılım oldu. 20 takımın katıldığı turnuvada kuralar Cuma günü çekildi. Turnuva bugün yapılacak iki maç ile başlayacak.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız turnuva öncesinde takımların sorumlularını uyararak “arkadaşlar hala 1966 dünya kupasının şampiyonu İngiltere’mi Almanya’mı top çizgiyi geçti mi geçmedi mi? belli değildir, yani Futboldaki bir sıkıntıdan dünya kupası bile kaybedilebilir. Amacımızı bizim spor yapmak kesinlikle Fenerbahçeli olduğum için söylemiyorum ama geçtiğimiz hafta iki tane veya kaç tane olduğunu bilmiyorum ama onların yüzünden bu hafta futbol oynanmayacak bu yüzden biz sahada centilmence mücadele edip sporu amacına göre oynamalıyız” dedi.

Her gün iki maçın oynanacağı Kızılcahamam kaymakamlığı 100.yıl Futbol turnuvasında karşılaşma takvimi yeniden belirlendi.

KAYMAKAMLIK TURNUVASI GRUPLAR 

 

İLK HAFTA OYNANACAK MAÇLAR