Kızılcahamam Belediyesine Gerçek Bir Kardeş Geliyor

10 yıldız devam eden Almanya'nın Weilbug kenti ile sürdürülen kardeşliğin sadece kağıt ve yapıla her yıl heyetler arası ziyaret ile kalmasının ardından, kültürü, yaşamı, dili ve herşeyi ile bize benziyen bir kardeş şehir bulundu.

Kosova Türk Adalet Partisi genel başkanı ve Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç Ağustos ayı başlarında Kızılcahamam Belediyesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunmuş ve kardeş belediye olmak için ilk adımları atarak, Kızılcahamam Belediyesinden bir heyetide  Kosovaya davet etmişti.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalender ve İlçe Esnaflarımızdan Yusuf Öztürk, Salih Ünlü, Hüseyin Demirhan’ın katılımlarıyla Kosova’nın Mamuşa Belediyesine ziyarette bulundular.

Mamuşa Belediyesi tarafından düzenlenen Etkinliklere katılan Belediye Başkanı Muhittin Güney  ve heyetine Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz hafta kardeşini hakka uğurlayan Bütüç’ü evinde ziyaret eden heyetimiz, Belediye Başkanımız Muhittin Güney’in Aşrı Şerif okumasıyla taziye dileklerini ilettiler.