Kızılcahamam Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Kızılcahamam Belediyesinde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

2014 yılında yapılan yerel seçimde başkan Olan Muhittin Güney dönemi yapılan devir teslim töreni ile sona ererken görevi teslim alan Süleyman ACAR görevine başladı.

Kızılcahamam Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı  Bölge Milletvekilimiz hemşehrimiz Yaşar YILDIRIM, Bölge ve Emrullah İşler,Kızılcahamam Kaymakamı  Mehmet Yıldız ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

Törende veda konuşmasını yapan eski Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı çalışmalardan bahsederek beş yıllık süreyi alnımızın akıyla tamamladık dedi.

Kızılcahamam'ın, Kızılcahamamlıların yeni belediye başkanı Süleyman ACAR ise yaptığı konuşmada yerel seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında canla başla çalışan Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarına, Kızılcahamam'da %60 gibi bir oyla 12 meclis üyesi ile birlikte şehrülemin olarak   oy veren ve vermeyen bütün Kızılcahamamlılara sonsun şükranlarımı sunuyor sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum ve yüce rabbimden bunu niyaz ediyorum.