Kızılcahamam Belediyesi Hastanelik Oldu

Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol turnuvasının 13.günü geride kaldı. Turnuvada heyecan her geçen gün aratarak devam ederken gruplardan kimlerin çıkacağı da ortaya çıkmaya başladı.

Önceki gün hükümet konağı ikinci maçında Karayolları sporla karşılaştı. İlk maçını kaybeden Hükümet Konağı ikinci maçında üç puan hedefi ile çıktı, maçta sporu dostluk ve centilmenlik ruhu dışında sadece galibiyet düşünerek sahaya çıkan sporcular maçın sonuna doğru tatsız olayların yaşanmasına neden olsa da çekişmeli bir maç sonunda hükümet konağı 5-3 yenerek üç puanın sahibi oldu. Bu maçın ardından yine aynı gruptan Anadolu Lisesi ile belediye hizmet birimi karşılaştı bu maçı da Anadolu Lisesi 7-5 kazandı.

Dün oynanan A ve B- Grubu maçlarında ise heyecan dorukta maçlar oynandı. Saat 15.00 Hakim Evi – Orhangazi ile karşılaştı bu maçta Orhangazi rakibine acımadı ve 11-5 gibi farklı bir skor ile maçtan galip ayrıldı. Saat 16.00 da başlayan B-Grubunun iki iddialı takımı Sağlık spor ve Belediye Spor karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen maçta Belediye 5-2 önde götürdüğü maçı 6-5 kaybederek sağlıkçılar tarafından hastanelik edildi.

Yenerken bir anda ne olduğunu anlamadan sağlıkçılara yenilen belediye umutlarını başka bir bahara ertelerken sağlıkçılar büyük sevinç yaşadı.