Kızılcahamam Belediyesi Elektrik Borcunu Ödedi

Kızılcahamam Belediyesinde yılladır sorunu eletrik borcu, tam başka hesaplar yaparken kış gelşmiş jeotermal yanmaya başlar, hemen şalteri eline alan enerjisa borcunu öde elektrikğini keserim der, başkanlar sağa koşar, sola koşar  bulur buluşturur, şalteri aşağı indirmeyecek kadar bir para ödenir ve borçta bir müddet ötelenirdi eskiden.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR göreve geldikten sonra ayağını yorganına göre uzatıp, borçlanarak ben şunu yaptım, ben bunu yaptım diye hava atmak veya milletin parasını çar çur etmek yerine, varolan borçları bir plan dahilinde ödeyerek hizmet aldığı kesimide mağdur etmeden yoluna devam ediyor.

Bu kapsamda Kızılcahamam Belediyesi Enerjisa'ya olan borcunu 1,5 milyona yakın elektrik borcunu ödeyerek belki Ankara'da elektrik borcu olmayan tek Belediye olma ünvanınıda almış oldu.

Enerjisa Ankara Bölge Müdürü Elvan Yaldız ve Araç Kiralama Tahsilât Müdürü Ayşegül Atasoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret etti.

Enerjisa Ankara Bölge Müdürü Elvan Yaldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’a Enerjisa’ya olan elektrik borcunun tamamı ödendiğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Acar, yaptığı açıklamada Enerjisaya Kızılcahamam Belediyesi olarak borcumuzun kapatıldığını belirterek “ilçemize hayırlı olsun” dedi